Info

Ekstraordinær generalforsamling den 25. september 2022 kl 15.00

– Valg af ny formand

Erik Lemming har valgt at fratræde som bestyrelsesformand for Øer Bådelaug med øjeblikkelig virkning. I henhold til vedtægterne § 11 skal en formand vælges direkte på generalforsamlingen. Bestyrelsen indkalder derfor til ekstraordinær generalforsamling med det formål udelukkende at finde en ny formand.

Da ingen i bestyrelsen eller af bestyrelsens suppleanter ønsker at stille op som ny formand, har bestyrelsen kigget rundt blandt medlemmerne. Vi er så heldige at Peter Drescher har stillet sig til rådighed for at indtræde i bestyrelsen som formand. Derfor vil bestyrelsen anbefale at stemme på Peter. Vedhæftet finder I en beskrivelse af Peter med hans egne ord.

Det er naturligvis muligt for andre kandidater at opstille. Har et andet medlem af bådelaug’et interesse i at sidde på posten bedes vedkommende sende en mail til oer-baadlaug@hotmail.dk senest den 20. september. Send en beskrivelse af dig selv. Den vil vi sende ud til medlemmerne senest et par dage inden generalforsamlingen finder sted.

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af formand

Bådelaug’et vil servere kaffe og lidt kage efter generalforsamlingen.