Arrangementer

15. oktober – 25. års jubilæums arrangement

23. juni – Skt. Hans aften ved havnen

1. – 4. juni – Pinsetur til Hou

Sikke en dejlig pinsetur til Hov i Øer Bådlaugs regi. Vi hejste klubstanderen og sang så det gjaldede over hele havnen. Så var der øl og vand til hele “sangkoret.” Ved 18 tiden gik vi piger i gang med at bikse noget salat sammen og mændene kiggede på kødet der grillede. 😊 Det blev et festmåltid uden lige og snakken gik på kryds og tværs hele aftenen.
En tradition er startet op med petanque om søndagen. Inger løb med sejren.

28. maj – Kartoffelkalas

Sikke en dejlig dag med Kartoffelkalas på torvet. Vejret artede sig fra sin pæne side og folk strømmede til for at smage den stegte flæsk og de nye kartofler med masser af persillesovs. De to grillmestre havde travlt med at styre de 3 griller, så meget at vi pludselig havde en ildebrand og lidt senere endnu en. Tak til hjælperne hvor den første mødte kl. 7 om morgenen og den sidste gik hjem kl 18. Det er et kæmpe setup som vi i bestyrelsen ikke kan klare alene.

27. marts – Standerhejsning

Så fik vi gennemført standerhejsningen og formanden Erik Lemming ønskede alle en god sejlersæson. Da klubstanderen endelig foldede sig ud, var det lige før den selv strøg til tops p.g.a. blæsten. Dejligt med så mange fremmødte. Venlige sjæle sørgede for grillpølser og andre havde hentet borde og stole, så vi kunne sidde på torvet og nyde solen.

5. marts – Påske-jule-frokost – AFLYST

6. februar – Bowling

En herlig eftermiddag med frokost og bowling i Ebeltoft for ca. 25 humørfyldte medlemmer. Der var skiftevis stor jubel eller ærgrelser over egne evner. Af og til taktikmøde og udveksling af gode råd. Stor koncentration som heldigvis blev belønnet så keglerne fløj ud til alle sider.
Rødvin til det vindende hold – Dorthe, Per, Irvind, Niels